Werken bij de mooiste werkgever van Utrecht

Wij zijn ervan overtuigd dat het opdoen van interculturele ervaringen binnen een internationale, educatieve context een waardevolle basis legt voor de toekomst. Werk jij met ons mee?

Wat werken bij Globi betekent

Nieuwsgierigheid

We vinden het leuk als je nieuwsgierig bent. Naar jezelf, naar de wereld, ons netwerk, en ook naar ons als organisatie en als collega’s. Door nieuwsgierig te zijn en te blijven leren we van elkaar en worden we elke dag een stukje beter in alles wat we doen.

Eigenheid

Bij Globi ben je er als jezelf. Wij zien het als onze taak jou op de beste plek te krijgen, waardoor zowel jij als Globi optimaal profiteert van je talenten.

Gericht op groei

Wij geloven dat iedereen elke dag een beetje kan groeien. Of dat nu in zelfvertrouwen, in expertise of in het toepassen van hele specifieke vaardigheden is: elke dag valt er wel iets te leren.

Zelfstandigheid & zelfvertouwen

We zien Globi wel eens als een soort montessori-plek: ‘leer me het zelf te doen’. De kaders zijn afgebakend, maar daarbinnen krijg je de ruimte om het op je eigen manier aan te pakken. Daar leren wij ook weer van.

Solliciteren bij Globi

Kom jij ons team versterken?

Alle vacatures

Vacature: Gastlesdocenten Wereldfestival

Word jij enthousiast van talen en culturen? Ben je voorstander van internationalisering in het onderwijs en zou jij graag voor de klas staan waarbij je samen met leerlingen werkt aan interculturele vaardigheden? Voor onze Wereldfestivals, een divers evenement vol interactieve workshops op het gebied van internationalisering en wereldburgerschap voor scholieren binnen het VO, zijn we op zoek naar gepassioneerde en vakkundige gastdocenten en begeleiders (op oproepbasis).

Vacature Gastlesdocenten Wereldfestivals
Vacature: Programmacoördinator Wereldfestivals

Onderwijs, wereldburgerschap en evenementorganisatie: word jij enthousiast van deze drie woorden? Dan past deze vacature bij jou! Wij zijn op zoek naar een programmacoördinator wereldburgerschap, een afwisselende functie waarbij je leerlingenevenementen op het gebied van wereldburgerschap en interculturele vaardigheden binnen het VO en MBO organiseert, coördineert en begeleidt (24 tot 32 uur per week).

Vacature Programmacoördinator Wereldfestival

Wij vinden het belangrijk dat je werkt aan zelfvertrouwen en openheid voor de klant en voor jezelf

Werken bij Globi betekent werken met mensen. Mensen en organisaties leren effectief in een open en veilige omgeving.