Vacature:

Accountmanager / projectondersteuner

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft, houdt van plannen en organiseren en enthousiast wordt van wereldburgerschap en interculturele communicatie? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Functieomschrijving

Als Accountmanager / Projectondersteuner bij Globi ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorg je ervoor dat de planning en voortgang van onze projecten vlekkeloos verlopen. Onze projecten variëren van korte workshops tot uitgebreide studiedagen en wereldfestivals waarbij meerdere trainers en adviseurs betrokken zijn. Je vertaalt de behoeften van de klant naar een concrete planning en projectbeschrijving binnen ons projectmanagementsysteem Basecamp. Je bewaakt de voortgang en stemt regelmatig af met de administratie om te zorgen dat de facturatie tijdig is geregeld. Jij zorgt ervoor dat iedereen binnen het team precies weet wat er wanneer moet gebeuren. Ook verwerk je evaluaties en ga je hierover in gesprek met de klant om verbeterpunten te bespreken een te vertalen naar acties voor betrokken collega’s. Daarnaast beheer je onze info-inbox en beantwoord je vragen of verwijst deze door naar de juiste personen. Het is belangrijk dat je betrokken bent bij de inhoud van onze trainingen en projecten, zodat je goed weet wat er speelt.

Momenteel werken we vooral met VO- en MBO-scholen, maar we hebben de ambitie om ook bedrijven te bedienen met trainingen op het gebied van interculturele communicatie. Dit betekent dat je op termijn mogelijk ook met de zakelijke markt te maken krijgt.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Plannen en organiseren van intakes, trainingen, studiedagen en workshops
 • Eerste aanspreekpunt voor onze klanten: van planning tot evaluatie
 • Intern aanspreekpunt voor de adviseurs en trainers: je bewaakt de interne communicatie binnen de poule
 • Redigeren van verslagen van wereldburgerschapstrajecten en communicatie met adviseurs en illustratief ontwerpers
 • Plannen, organiseren en begeleiden van interne professionaliseringsmomenten, zoals intervisies en ontwikkeldagen
 • Zorgdragen voor (online) materiaal en ervoor zorgen dat dit netjes op orde is
 • Beheren van de info-inbox en eerste telefonisch contact

Wat wij vragen

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Organisatietalent en het vermogen om pro-actief structuur aan te brengen
 • Flexibiliteit en het vermogen om te schakelen tussen verschillende taken
 • Passie voor wereldburgerschap, interculturele communicatie en internationale samenwerking
 • Plezier in werken binnen een klein, hecht team

Je opleidingsniveau is voor ons niet bepalend. Wél hechten we grote waarde aan een open blik, een pro-actieve, betrokken en verantwoordelijke attitude en de wens om te leren. Daarnaast ontvangen we graag reacties uit alle leeftijdsgroepen en vinden we het belangrijk dat je de waarde van culturele diversiteit onderschrijft. Misschien dat dat voorkomt uit je eigen culturele achtergrond, of vanuit je brede kijk op de wereld en de maatschappij.

Wat wij bieden

 • Een (in eerste instantie) jaarcontract voor 24 uur per week, met flexibele indeling van de dagen en uren in overleg. Idealiter werk je minimaal twee dagen per week vanuit ons kantoor in Utrecht
 • Een fijne werkplek in een prachtig kantoor met een klein, hecht en goed georganiseerd team
 • Een salaris tussen €2600 – €3200 (bij een 40-urige werkweek), afhankelijk van leeftijd en ervaring, plus 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een genereuze reiskostenvergoeding
 • Startdatum in overleg, bij voorkeur rond oktober 2024
 • De gezamenlijke (vegetarische) kantoorlunches zijn voor ons een belangrijk moment van de werkdag. Hiervoor betaal je een kleine eigen bijdrage per keer, het gros van de kosten wordt door Globi bijgelegd. Natuurlijk mag je ook je eigen lunch meenemen.
 • We organiseren regelmatig leerzame en/of gewoon gezellige activiteiten met het team, zoals discussieavonden, sportieve uitjes en etentjes.

Over ons

Globi is een expertisecentrum op het gebied van wereldburgerschap, interculturele communicatie en diversiteit. Onze trainingen en projecten zijn erop gericht om mensen te helpen effectief en respectvol te communiceren en samen te werken in een diverse wereld. Wij geloven dat interculturele competenties essentieel zijn voor persoonlijke en professionele groei. Meer over ons lees je op globi.nl.

Is dit iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken bij Globi? Stuur je CV en motivatie naar rosanne.severs@globi.nl. Je kunt je motivatie toelichten in een brief, maar ook in een filmpje of in een andere vorm die bij jou past. Je kunt je reactie insturen tot uiterlijk 16 augustus 2024. Je krijgt altijd een reactie van ons, ook als we je (helaas) niet uitnodigen voor een kennismaking. Weet dat dit in verband met de zomerperiode soms wel een aantal dagen kan duren. Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 030 2270102.