ga('send', 'pageview');

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verdiepingstraining Globitrotter

29 mei | 14:00 - 18:30

Het Globitrotterspel hebben we zo ontwikkeld dat iedereen er makkelijk mee aan de slag kan. Maar met meer achtergrondinformatie en tips over hoe je het spel kunt inzetten, kun je als docent de interculturele vaardigheden van leerlingen en studenten nog verder versterken. Dat is waar deze training voor bedoeld is. Zo kijken we samen naar (de betekenis van) interculturele communicatie en interculturele vaardigheden in het algemeen en praten we over hoe je het spel kunt linken aan verschillende vakken en projecten. Ook gaan we in op de sociolinguïstische theorie over culturele strategieën, op onze visie die aan het spel ten grondslag ligt en is er ruimte om in te gaan op specifieke situaties en behoeften op de eigen school. Kortom: je krijgt, onder het genot van een drankje en lekkere hapjes, een hoop inspiratie waarmee jij en je collega’s het spel breder kunnen inzetten op school.

De training is in Utrecht en er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. De kosten voor deze training bedragen €126,50,-, p.p. Bij aanschaf van een set (bestaande uit 5 spellen) krijg je een kortingsvoucher waarmee je tegen een gereduceerd tarief van €35,- p.p. met twee personen kunt deelnemen.

Meer informatie of aanmelden? Mail naar globitrotter@nuffic.nl of info@globi.nl. Kijk ook eens op www.nuffic.nl/globitrotter.

Wil je een beter beeld krijgen van de Verdiepingstraining Globitrotter? Lees het sfeerverslag dat we maakten van de training op 8 maart.

 

Gegevens

Datum:
29 mei
Tijd:
14:00 - 18:30
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Globi
Drift 1
Utrecht, Nederland
+ Google Maps